Orta Karadeniz Şubesi / Üyelik

Orta Karadeniz Şubesi

Dernek Üyeliği

Uyarı: Site Üyeliği ve Dernek Üyeliği birbirinden tamamen farklı üyeliklerdir. Site Üyesi olan Dernek Üyesi olmuş sayılmaz. Dernek Üyeliği internet ortamından sağlanamaz. Aşağıdaki Dernek Üyeliği formunu yazıcıdan çıktı aldıktan sonra eksiksiz olarak doldurarak, diğer belgelerle birlikte, kargo yoluyla adresimize göndermeniz gerekmektedir. Gerekli koşullar ve belgeler aşağıda belirtilmiştir.

Dernek Üyeliği, Yönetim Kurulu kararı ve aidatın ödenmesi ile kesinleşecektir.

Ürolojik Cerrahi Derneği'ne üyelik için gerekenler:

1.            Nüfus cüzdanı örneği,

2.            Üroloji uzmanlık eğitimi aldığını gösteren belgelerden herhangi bir tanesi;

i)              Sağlık Bakanlığı onaylı Üroloji Uzmanlık Belgesi

ii)             Bir kurumda üroloji uzmanı olarak görev yapanların kurum amirinden çalıştıklarını gösteren belge,

iii)            Serbest çalışanlar için Tabip Odası' ndan alınacak üroloji uzmanı olarak faaliyette bulunduğunu gösterir belge,

3.            Üç adet 4,5 x 6 fotoğraf

Üyelik formunu Acrobat Reader formatında edinebilirsiniz: Üyelik Formu

Bu formu doldurduktan sonra gerekli olan belgelerinizi, özgeçmişinizi ve yayınlar listenizi derneğimizin adresine yollayarak üyelik başvurunuzu yapabilirsiniz.

Adres: Angora Cad. 2007.sok Vadikent 90 sit. No:41 Beysukent/ ANKARA

Üye aidatları:

Üyelerimiz, 25 TL olan üye aidatlarını aşağıdaki banka hesabına yatırabilirler:

Ürolojik Cerrahi Derneği Orta Karadeniz Şubesi

Banka Hesap No: