ÜCD Güney Doğu Anadolu - Doğu Anadolu Şubesi 25-26 Mayıs Mardin Ortak Toplantısı

Değerli Üyelerimiz ;

Ürolojik Cerrahi Derneği Doğu Anadolu-Güney Doğu Anadolu Şubesi ortak toplantısı 25-26 Mayıs 2013 tarihinde Mardin Hilton Otel’de yapılacaktır.25 Mayıs’da saat 13:00 ‘de açılış konuşmalarıyla başlayacak olan toplantımız ,19:00’da Cercis Konağı’nda yöresel lezzetlerin sunulacağı otantik bir akşam yemeğiyle devam edecektir.25 Mayıs’ta sabah kahvaltısı sonrasında yapacağımız Mardin şehir turu sonrasında programımız öğlen yemeğiyle sonlanacaktır.

25-26 Mayıs’ta yapacağımız toplantımıza katılmak isteyen üyelerimizin kayıt ücreti , sosyal program, ve konaklama ücreti derneğimiz tarafından karşılanacaktır. Toplantıya katılmak isteyen üyelerimizin en geç 30 Nisan Salı günü’ne kadar bize rezervasyon yaptırmaları gerekmektedir.Rezervasyonlarını yaptırarak programa gelmedikleri taktirde ,derneğimizin ihbarsız mali kaybını önlemek adına 400tl ödeme, kredi kartlarından çekilmek üzere talep edilecektir.

Toplantıya katılmak isteyen üyelerimizin ekte gönderdiğimiz mail order formuyla beraber en geç 30 Nisan tarihine kadar aşağıda belirttiğimiz iletişim adresiyle irtibat kurmaları rica olunur.

Ürolojik Cerrahi Derneği

Bilimsel program için tıklayınız.

e-mail : asli@ucd.org.tr

Telefon: 0530 898 38 95