Ürolojik Cerrahi Derneği Ege Şubesi - Ege Üroloji Derneği 13 Haziran Kütahya Toplantısı
Ürolojik Cerrahi Derneği Ege Şubesi - Ege Üroloji Derneği ortak toplantısı,2013 yılında 13 Haziran Perşembe akşamı Güral Harlek Termal Otel'de 18:30 'da gerçekleşecektir.

Ürolojik Cerrahi Derneği Ege Şubesi - Ege Üroloji Derneği 13 Haziran Kütahya Toplantısı

Ürolojik Cerrahi Derneği Ege Şubesi - Ege Üroloji Derneği ortak toplantısı,2013 yılında 13 Haziran  Perşembe akşamı Güral Harlek Termal Otel'de 18:30 'da gerçekleşecektir.Aşağıda , program bilgilerinize sunulmuştur.

Katılımınız için Yönetim Kurulu adına teşekkürlerimizi sunarız.

Dr.Adil Esen                                                                      Dr.Ceyhun Özyurt
ÜCD Ege Şubesi Başkanı                                                Ege Üroloji Derneği  Başkanı

13 Haziran 2013 Kütahya

Güral Harlek Termal Otel  , Saat:18:30