ÜCD Ege Şubesi - Ege Üroloji Derneği 21 Haziran Denizli Toplantısı
Ürolojik Cerrahi Derneği Ege Şubesi - Ege Üroloji Derneği ortak toplantısı,2013 yılında 21 Haziran Cuma akşamı Pamukkale Tenis Kulübü'nde 18:30 'da gerçekleşecektir.Aşağıda , program bilgilerinize sunulmuştur.

Ürolojik Cerrahi Derneği Ege Şubesi - Ege Üroloji Derneği 21 Haziran Denizli Toplantısı

Ürolojik Cerrahi Derneği Ege Şubesi - Ege Üroloji Derneği ortak toplantısı,2013 yılında 21 Haziran  Cuma akşamı Pamukkale Tenis Kulübü'nde 18:30 'da gerçekleşecektir.Aşağıda , program bilgilerinize sunulmuştur.

Katılımınız için Yönetim Kurulu adına teşekkürlerimizi sunarız.

Dr.Adil Esen                                                                      Dr.Ceyhun Özyurt
ÜCD Ege Şubesi Başkanı                                                Ege Üroloji Derneği  Başkanı

21 Haziran 2013 Denizli

Pamukkale Tenis Kulübü , Saat:18:30