ÜCD Güney Marmara - Kuzey Marmara Şubesi Ortak 28 Eylül Mudanya Toplantısı
Ürolojik Cerrahi Derneği Güney Marmara – Kuzey Marmara Şubeleri, yeni akademik dönem ilk toplantısı 28 Eylül Cumartesi günü Mudanya Montania Otel’de gerçekleştirilecektir.

Ürolojik Cerrahi Derneği Güney Marmara - Kuzey Marmara Şubesi Ortak Mudanya Toplantısı

Ürolojik Cerrahi Derneği Güney Marmara – Kuzey Marmara Şubeleri, yeni akademik dönem ilk  toplantısı 28 Eylül Cumartesi günü Mudanya Montania Otel’de gerçekleştirilecektir.Öğleden sonra Montania Otel’de bilimsel programla başlayacak olan toplantımız akşam Trilye Taş Mahal Balık Restaurant’ta akşam yemeğiyle sonlanacaktır.Sizlerinde  yoğun katılımıyla gerçekleştirmeyi ümit ettiğimiz toplantımıza diğer illerimizden de katılmanız mümkün olabilecektir.Bursa dışından katılacak üyelerimizin konaklama ücreti derneğimiz tarafından karşılanacaktır. Sınırlı sayıda kontenjanımızın olduğu toplantımıza katılabilmek için en geç 9 Eylül Pazartesi gününe kadar aşağıdaki telefon ve mail adresiyle  iletişime geçerek kayıt yaptırmanız gerekmektedir.

Katılımınız için Yönetim Kurulu adına teşekkürlerimizi sunarız.

Dr.Bülent Alıcı                                                                     Dr.Sedat Öner

ÜCD Yönetim Kurulu Başkanı                                            Güney Marmara Şube Başkanı

e-mail : asli@ucd.org.tr

Telefon : 0530 898 38 95

Bilimsel program için tıklayınız.

Görüntülenme sayisi : 2036