Ürolojik Cerrahi Derneği Bireysel Yerinde Pratik Eğitim Programı (BiYPEP)
Derneğimiz Mart-Nisan-Mayıs-Haziran aylarında ikişer gün olarak planlanan Dokuz Eylül Üniversitesi Üroloji Anabilim Dalı'nda gerçekleştirilecek Bireysel Yerinde Pratik Eğitim Programı (BİYPEP) projesini tamamlamış bulunmaktadır. Bu toplantıların birincisi, Dokuz Eylül Üniversitesi Üroloji Anabilim dalında 27-28 Mart tarihinde gerçekleştirilecektir.Programla ilgili tüm detaylar ve başvuru şartları aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.BİYPEP programına katılmak isteyen uzman hekimlerin dernek sekretaryasına başvuru yapması gerekmektedir.

Ürolojik Cerrahi Derneği  Bireysel Yerinde Pratik Eğitim Programı (BiYPEP)

Derneğimiz Mart-Nisan-Mayıs-Haziran aylarında ikişer gün olarak planlanan  Dokuz Eylül Üniversitesi Üroloji Anabilim Dalı'nda gerçekleştirilecek Bireysel Yerinde Pratik Eğitim Programı  (BİYPEP) projesini tamamlamış bulunmaktadır. Bu toplantıların birincisi, Dokuz Eylül Üniversitesi Üroloji Anabilim dalında 27-28 Mart tarihinde gerçekleştirilecektir.Programla ilgili tüm detaylar ve başvuru şartları aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.BİYPEP programına katılmak isteyen uzman hekimlerin dernek sekretaryasına başvuru yapması gerekmektedir.

Bilimsel program için tıklayınız.

Amaç

Ürolojide sık kullanılan cerrahi tekniklerden herhangi birinde kısa sürede yoğun pratik eğitim vermek amaçlanmaktadır.

BİYPEP Başvuru Koşulları ve Yöntem

• Bu eğitim programında programa katılanlara küçük gruplar (2 uzman hekim ) halinde belirli bir cerrahi teknik ile ilgili yerinde ve  bire bir eğitim verilmesi hedeflenmektedir
  •  Bu eğitimden bir kişi sorumlu olur ancak birden çok kişi eğitim sürecinde eğitici olarak görev alabilir.
  • Bu eğitimi sağlayacak tüm alt yapı ve koşullar ilgili sorumlu eğitmenin ve bu merkezin yükümlülüğündedir.
  • Eğitim Üroloji Asistan eğitimi verilen bir merkezde sürdürülür.
  • Eğitime en fazla 3 uzman hekim katılır. Katılanların ÜCD üyeliğini tamamlamış olması gereklidir.
  • Eğitim iki tam gün sürer. İki tam gün içerisinde teorik ve pratik olarak eğitim programı sürdürülür.Bu eğitim sürecinde eğitimi verilecek cerrahi tekniğin özelliklerine göre en az bir, tercihen daha çok sayıda olguda bu cerrahi teknik eğitmenler ve eğitilenlerle birlikte uygulanır. Pratik eğitimin yanıra teorik eğitimde verilecektir.
  • Eğitim ücretsizdir. Ulaşım ve konaklama sponsor firma tarafından sağlanacaktır.
  • Başvuru için dernek sekretaryamızla iletişime geçmeniz gerekmektedir.

İletişim: asli ucd.org.tr

Eğitim tarihi : 27 Mart – 28 Mart 2014