Ürolojik Cerrahi Derneği Bireysel Yerinde Pratik Eğitim Programı (BiYPEP) Ankara
Derneğimiz Mayıs-Haziran aylarında ikişer gün olarak planlanan Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı'nda gerçekleştirilecek Bireysel Yerinde Pratik Eğitim Programı (BİYPEP) projesini tamamlamış bulunmaktadır. Bu toplantıların birincisi 26-27 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecektir.Programla ilgili tüm detaylar aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.BİYPEP programına katılmak isteyen uzman hekimlerin dernek sekretaryasına başvuru yapması gerekmektedir.

Ürolojik Cerrahi Derneği  Bireysel Yerinde Pratik Eğitim Programı (BiYPEP) İstanbul

Derneğimiz Mayıs-Haziran aylarında ikişer gün olarak planlanan  Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı'nda gerçekleştirilecek Bireysel Yerinde Pratik Eğitim Programı  (BİYPEP) projesini tamamlamış bulunmaktadır. Bu toplantıların birincisi 26-27  Mayıs  tarihinde gerçekleştirilecektir.Programla ilgili tüm detaylar aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.BİYPEP programına katılmak isteyen uzman hekimlerin dernek sekretaryasına başvuru yapması gerekmektedir.

26-27  Mayıs  bilimsel için tıklayınız.

Başvuru : asli@ucd.org.tr

Görüntülenme sayisi : 2058