Ürolojik Cerrahi Derneği Bireysel Yerinde Pratik Eğitim Programı (BiYPEP) İstanbul
Derneğimiz Mayıs-Haziran aylarında ikişer gün olarak planlanan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı'nda gerçekleştirilecek Bireysel Yerinde Pratik Eğitim Programı (BİYPEP) projesini tamamlamış bulunmaktadır. Bu toplantıların birincisi 2-3 Haziran tarihinde gerçekleştirilecektir.Programla ilgili tüm detaylar ve başvuru şartları aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.BİYPEP programına katılmak isteyen uzman hekimlerin dernek sekretaryasına başvuru yapması gerekmektedir.

Ürolojik Cerrahi Derneği  Bireysel Yerinde Pratik Eğitim Programı (BiYPEP) İstanbul

Derneğimiz Mayıs-Haziran aylarında ikişer gün olarak planlanan  Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı'nda gerçekleştirilecek Bireysel Yerinde Pratik Eğitim Programı  (BİYPEP) projesini tamamlamış bulunmaktadır. Bu toplantıların birincisi 2-3 Haziran   tarihinde gerçekleştirilecektir.Programla ilgili tüm detaylar ve başvuru şartları aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.BİYPEP programına katılmak isteyen uzman hekimlerin dernek sekretaryasına başvuru yapması gerekmektedir.

2-3 Haziran  bilimsel için  tıklayınız

Başvuru : asli@ucd.org.tr