21 Haziran Malatya Toplantısı KAYIT_KONAKLAMA
Ürolojik Cerrahi Derneği Doğu Anadolu Şubesi- Üroonkoloji Derneği Malatya Toplantısı Double Tree Hilton Otel’de 21 Haziran 2014 tarihinde gerçekleşecektir.

ÜCD Doğu Anadolu Şubesi - Üroonkoloji Derneği Ortak 21 Haziran Malatya Toplantısı

Ürolojik Cerrahi Derneği Doğu Anadolu Şubesi- Üroonkoloji Derneği  Malatya Toplantısı Double Tree Hilton Otel’de 21 Haziran 2014 tarihinde gerçekleşecektir. Sizlerinde  yoğun katılımıyla gerçekleştirmeyi ümit ettiğimiz toplantımıza tüm üyelerimizin katılımı mümkün olacaktır.Saat 13:30 'da kahve ikramıyla başlayacak olan toplantımız, akşam yemeğiyle devam edecektir. 21 Haziran gecesi Adıyaman Nemrut Dağı'na gidilerek güneşin doğuşu izlendikten sonra kahvaltı sonrasında toplantımız sona erecektir. Katılım göstermek isteyen üyelerimizin aşağıdaki formu doldurarak dernek sekretaryasına iletmeleri rica olunur.

Akşam yemeği, sosyal program ve  sınırlı sayıda konaklama organizasyonu derneğimiz tarafından yapılmaktadır. Ulaşım organizasyonları üyelerimizin kendileri tarafından gerçekleştirilecektir. Doldurmuş olduğunuz formları en geç 23 Mayıs cuma gününe kadar lütfen bize iletiniz.

Katılımınız için şimdiden teşekkürlerimizi sunarız.

Dr.Özbay Aydemir
ÜCD Doğu Anadolu Şubesi Başkanı