ÜCD Kuzey Marmara Şubesi 25 Aralık İstanbul Toplantısı
ÜCD Kuzey Marmara Şubesi 2014 yılının son bilimsel toplantısını 25 Aralık Perşembe günü Kadıköy Double Tree Hilton Otel'de gerçekleştireceğiz.Ocak 2015 tarihinden itibaren tüm toplantılarımızı her ayın ikinci perşembesi gerçekleştireceğimizi sizlerle paylaşmak isteriz.

ÜCD Kuzey Marmara Şubesi 25 Aralık İstanbul Toplantısı

ÜCD Kuzey   Marmara   Şubesi   2014    yılının    son    bilimsel toplantısını 25 Aralık Perşembe günü Kadıköy Double Tree Hilton Otel'de gerçekleştireceğiz.Ocak 2015 tarihinden itibaren tüm toplantılarımızı  her ayın ikinci perşembesi gerçekleştireceğimizi  sizlerle paylaşmak isteriz.

Bu toplantımızın uzun yıllar sürmesini umduğumuz bir geleneğin başlangıcı olmasını diliyoruz.Şöyle ki; Aralık 2014 ile başlayarak ÜCD Kuzey Marmara Şubesi aylık bilimsel buluşmalarımızı Türkiye'de ürolojinin gelişmesine hizmet etmiş ve bizlerin bugünlere ulaşmasını sağlamış bir Büyüğümüz,Hocamız, Ağabeyimiz onuruna gerçekleştireceğiz. Hepimizin çok sevgili ve değerli Hocası ve Ağabeyi Prof. Dr. Vural Solok bu ayki toplantımızın onur konuğu, daha doğrusu ev sahibidir.

Katılımınız için şimdiden teşekkürlerimizi sunarız.

Saygılarımızla,

Dr.Tufan Tarcan