ÜCD İç Anadolu Şubesi -Ankara Ürologlar Derneği Ortak Ankara Toplantısı
Ürolojik Cerrahi Derneği İç Anadolu Şubesi - Ankara Ürologlar Derneği ortak toplantısı, 2013 yılında 12.Mart Salı günü Marriott Otel Ankara'da gerçekleşecektir.

Ürolojik Cerrahi Derneği İç Anadolu Şubesi - Ankara Ürologlar Derneği ortak  toplantısı, 2013 yılında 12.Mart Salı  günü Marriott Otel Ankara'da gerçekleşecektir.

12.Mart Salı  günü saat 18:45'de açılış konuşmasıyla başlayacak olan toplantımızın programına, aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Katılımınız için Yönetim Kurulu adına teşekkürlerimizi sunarız.

Dr.Serdar Tekgül                                                                      Dr.Cenk Yücel Bilen
ÜCD Yönetim Kurulu Başkanı                                                 İç Anadolu Şube Başkanı