Online Asistan Eğitim Programı 22 Şubat 2014 Cumartesi
22 Şubat 2014’te İzmir’de ‘İnfertilite, Androloji, Enfeksiyon’ konu başlıklarıyla gerçekleştirilecektir. Aşağıdaki linki tıklayarak bu ve daha sonraki 3 toplantımızın tarih, yer, içerik ve detaylı programlarına ulaşabilirsiniz.

Online Asistan Eğitim Programı 22 Şubat 2014 Cumartesi

Ürolojik Cerrahi Derneği olarak mesleki eğitim açısından çok önemli gördüğümüz önemli bir projenin hazırlık aşamasını tamamlamış bulunmaktayız. Bu proje kapsamında üç büyük ilimizde yarım günlük asistan eğitim programları hazırladık. Toplam 7 tane (3 İstanbul, 2 Ankara, 2 İzmir) olması planlanan bu eğitim programlarının her biri, ürolojinin ana konuları araştırma görevlilerine yönelik olarak hazırlanarak, tamamlanacaktır. Projenin özelliği ve farklılığı, bu üç merkez dışında kalan araştırma görevlilerinin de “online” olarak dersleri takip edebilme olanaklarının sağlanacak olmasıdır. Değişik illerde araştırma görevlileri ve uzmanlar internet bağlantısı olan bir ortamda bir araya gelecek ve yurdumuzun her köşesindeki araştırma görevlisi meslektaşlarımıza dersler iletilmeye çalışılacaktır. Bu toplantılar sırasında her bölgede (Bursa, Trabzon, Malatya, Bolu, Samsun, Adana) önceden belirlenen yerlerde bir moderatör öğretim üyesi eşliğinde dersler izlenecek ve mümkün olduğunca interaktif bir ortam sağlanmaya çalışılacaktır. Mesleki örgüt olarak yapmamız gerektiğine inandığımız projenin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm hocalarımıza ,katılım göstererek projemize destek verecek tüm asistan ve uzmanlarımıza , 22 Şubat 2014 tarihinde gerçekleştireceğimiz dördüncü  toplantımıza verdiği destek için GSK firmasına şimdiden teşekkürlerimizi sunarız.

Dördüncü toplantımız 22 Şubat 2014’te İzmir’de ‘İnfertilite, Androloji, Enfeksiyon’ konu başlıklarıyla gerçekleştirilecektir. Aşağıdaki linki tıklayarak bu ve daha sonraki 3 toplantımızın tarih, yer, içerik ve detaylı programlarına ulaşabilirsiniz.

NOT : Toplantı başlama saati 10:00 olarak değiştirilmiştir.

Saygılarımızla,

Ürolojik Cerrahi Derneği adına

Levent Türkeri

Serkan Doğan