ÜCD İç Anadolu Şubesi 8 Mart Kayseri Toplantısı
Ürolojik Cerrahi Derneği İç Anadolu Şubesi Kayseri Toplantısı Ommer Otel’de 8 Mart 2014 tarihinde gerçekleşecektir. Sizlerinde yoğun katılımıyla gerçekleştirmeyi ümit ettiğimiz toplantımıza diğer illerimizden de katılmanız mümkün olabilecektir.

ÜCD İç Anadolu Şubesi 8 Mart Kayseri Toplantısı

Ürolojik Cerrahi Derneği İç Anadolu Şubesi Kayseri Toplantısı Ommer Otel’de 8 Mart 2014 tarihinde gerçekleşecektir. Sizlerinde  yoğun katılımıyla gerçekleştirmeyi ümit ettiğimiz toplantımıza diğer illerimizden de katılmanız mümkün olabilecektir.Öğleden sonra Ommer Otel’de  bilimsel programla başlayacak olan toplantımız, akşam otelde akşam yemeğiyle devam edecektir. 9 mart tarihinde dışardan katılım gösterecek üyelerimizin arzu ettikleri takdirde kayak pistine ulaşımları sağlanacaktır. Kayseri dışından katılacak üyelerimizin konaklama ücreti derneğimiz tarafından karşılanacaktır. Sınırlı sayıda kontenjanımızın olduğu toplantımıza katılabilmek için 12 Şubat Çarşamba gününe kadar aşağıda yer alan formu mail adresimize göndererek kayıt yaptırmaları  gerekmektedir.

Katılımınız için şimdiden teşekkürlerimizi sunarız.

Dr.Bora Küpeli
ÜCD İç Anadolu Şubesi Başkanı