Ürolojik Cerrahi Derneği Bireysel Yerinde Pratik Eğitim Programı (BiYPEP) İzmir
Derneğimiz Mart-Nisan-Mayıs-Haziran aylarında ikişer gün olarak planlanan Dokuz Eylül Üniversitesi Üroloji Anabilim Dalı'nda gerçekleştirilecek Bireysel Yerinde Pratik Eğitim Programı (BİYPEP) projesini tamamlamış bulunmaktadır. Bu toplantıların ikinci ve üçüncüsü, Dokuz Eylül Üniversitesi Üroloji Anabilim dalında 19-20 Haziran tarihinde gerçekleştirilecektir.Programla ilgili tüm detaylar ve başvuru şartları aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.BİYPEP programına katılmak isteyen uzman hekimlerin dernek sekretaryasına başvuru yapması gerekmektedir.

Ürolojik Cerrahi Derneği  Bireysel Yerinde Pratik Eğitim Programı (BiYPEP) İzmir

Derneğimiz Mart-Nisan-Mayıs-Haziran aylarında ikişer gün olarak planlanan  Dokuz Eylül Üniversitesi Üroloji Anabilim Dalı'nda gerçekleştirilecek Bireysel Yerinde Pratik Eğitim Programı  (BİYPEP) projesini tamamlamış bulunmaktadır. Bu toplantıların ikinci ve üçüncüsü, Dokuz Eylül Üniversitesi Üroloji Anabilim dalında 19-20 Haziran  tarihinde gerçekleştirilecektir.Programla ilgili tüm detaylar ve başvuru şartları aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.BİYPEP programına katılmak isteyen uzman hekimlerin dernek sekretaryasına başvuru yapması gerekmektedir.

19-20 Haziran  bilimsel için tıklayınız

Başvuru : asli@ucd.org.tr