ÜCD Batı Karadeniz Şubesi 14 Haziran Zonguldak Toplantısı
Ürolojik Cerrahi Derneği Batı Karadeniz Şubesi Zonguldak Toplantısı Emirgan Otel’de 14 Haziran 2014 tarihinde gerçekleşecektir. Sizlerinde yoğun katılımıyla gerçekleştirmeyi ümit ettiğimiz toplantımıza , Batı Karadeniz Şubesi'ne bağlı tüm illerden de katılmanız mümkün olabilecektir.Saat 14:30 'da kahve ikramıyla başlayacak olan toplantımız, Emirgan Otel'de akşam yemeğiyle sonlanacaktır. Katılım göstermek isteyen üyelerimizin aşağıdaki formu doldurarak dernek sekretaryasına iletmeleri rica olunur.

ÜCD Batı Karadeniz Şubesi Zonguldak Toplantısı

Ürolojik Cerrahi Derneği Batı Karadeniz Şubesi Zonguldak Toplantısı Emirgan Otel’de 14 Haziran 2014 tarihinde gerçekleşecektir. Sizlerinde  yoğun katılımıyla gerçekleştirmeyi ümit ettiğimiz toplantımıza , Batı Karadeniz Şubesi'ne bağlı tüm illerden de katılmanız mümkün olabilecektir.Saat 14:30 'da kahve ikramıyla başlayacak olan toplantımız, Emirgan Otel'de akşam yemeğiyle sonlanacaktır. Katılım göstermek isteyen üyelerimizin aşağıdaki formu doldurarak dernek sekretaryasına iletmeleri rica olunur.

Sınırlı sayıda konaklama organizasyonu derneğimiz tarafından yapılmaktadır.Doldurmuş olduğunuz formları en geç 28 Mayıs çarşamba gününe kadar lütfen bize iletiniz.

Katılımınız için şimdiden teşekkürlerimizi sunarız.

Saygılarımızla

Dr.Ali Tekin                                                              Dr.Bülent Alıcı
ÜCD Batı Karadeniz Şubesi adına                           ÜCD Başkan

e-mail : asli@ucd.org.tr