1. YUNAN - TÜRK ÜROLOJİ TOPLANTISI, 12-14 Eylül 2014
12-14 Eylül 2014 tarihleri arasında Ürolojik Cerrahi Derneği ve Kuzey Yunanistan Üroloji Derneği tarafından ortaklaşa olarak Selanik Electra Palace Otel'de düzenlenecek olan 1. Yunan - Türk Üroloji Toplantısı'na sizleri davet ederiz.
1. YUNAN - TÜRK ÜROLOJİ TOPLANTISI,  12-14 Eylül 2014

12-14 Eylül 2014 tarihleri arasında Ürolojik  Cerrahi Derneği  ve Kuzey Yunanistan Üroloji Derneği  tarafından ortaklaşa olarak Selanik  Electra Palace Otel'de düzenlenecek olan 1. Yunan - Türk  Üroloji Toplantısı'na  sizleri davet ederiz.

12 Eylül cuma günü saat 17:45'de  başlayacak olan toplantımızın tüm detaylarına aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Toplantımıza katılmak isteyen üyelerimizin kayıt -konaklama ücretleri derneğimiz  ,ulaşım ücretleri kendileri tarafından karşılanacaktır. Katılmak isteyen üyelerimizin en geç 4 Ağustos pazartesiye kadar asli@ucd.org.tr adresiyle iletişime geçmesi rica olunur.

Bildiri son gönderim tarihi : 15 Agustos 2014

Katılımınız için şimdiden  teşekkürlerimizi sunarız.

Dr.Bülent Alıcı                           Dr. Levent Türkeri
ÜCD Başkan                             Bilimsel Komite Üyesi