ÜCD Güney Doğu Anadolu Şubesi 10 Eylül Diyarbakır Toplantısı
Ürolojik Cerrahi Derneği Güney Doğu Anadolu Şube toplantısı,2014 yılında 10 Eylül Çarşamba günü , Hilton Garden Inn Otel'de Diyarbakır'da gerçekleşecektir.

ÜCD Güney Doğu Anadolu Şubesi 10 Eylül Diyarbakır Toplantısı

Ürolojik Cerrahi Derneği Güney Doğu Anadolu Şube toplantısı,2014 yılında 10 Eylül Çarşamba günü , Liluz Otel'de  Diyarbakır'da gerçekleşecektir.

10 Eylül çarşamba günü saat 18:30'da kahve ikramıyla başlayacak olan toplantımızın programına, aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Katılımınız için Yönetim Kurulu adına teşekkürlerimizi sunarız.

Dr.Abdullah Gedik                                                                        Dr.Bülent Alıcı

ÜCD Güney Doğu Anadolu Şubesi Başkanı                                   ÜCD Başkan