ÜCD Bireysel Yerinde Pratik Eğitim Programı (BiYPEP) İzmir
Derneğimiz kasım ayında iki gün olarak planlanan Dokuz Eylül Üniversitesi Üroloji Anabilim Dalı'nda gerçekleştirilecek Bireysel Yerinde Pratik Eğitim Programı (BİYPEP) projesine 2. dönemde de devam etme kararı almıştır.Bu toplantıların birincisi Dokuz Eylül Üniversitesi Üroloji Anabilim dalında 27-28 Kasım tarihinde gerçekleştirilecektir.Programla ilgili tüm detaylar ve başvuru şartları aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Ürolojik Cerrahi Derneği  Bireysel Yerinde Pratik Eğitim Programı (BiYPEP) İzmir

Değerli Üyelerimiz ve  Sevgili Meslektaşlarımız ;

Derneğimiz kasım ayında iki gün olarak planlanan  Dokuz Eylül Üniversitesi Üroloji Anabilim Dalı'nda gerçekleştirilecek Bireysel Yerinde Pratik Eğitim Programı  (BİYPEP) projesine 2. dönemde de devam etme kararı almıştır.Bu toplantıların birincisi Dokuz Eylül Üniversitesi Üroloji Anabilim dalında 27-28 Kasım tarihinde gerçekleştirilecektir.Programla ilgili tüm detaylar için aşağıdaki linki tıklayınız.

27-28 Kasım  bilimsel için tıklayınız