ÜCD Doğu Akdeniz Şubesi 13 Haziran Hatay Toplantısı

Ürolojik Cerrahi Derneği  Doğu Akdeniz Şubesi Hatay Toplantısı 13 haziran Teras Park Ptel & SPA ‘da gerçekleşecektir. Sizlerinde  yoğun katılımıyla gerçekleştirmeyi ümit ettiğimiz toplantımız 13 Haziran cumartesi günü saat 10: 00 'da kahve ikramıyla başlayacak akşam yemeği ile devam edecektir.

Adana ve Mersin’den katılım gösterecek üyelerimiz için transfer  imkanı mevcuttur. Diğer illerden katılımı gerçekleşecek kişilerin  ulaşım ve transfer organizasyonları kendileri tarafından karşılanacaktır. Doğu Akdeniz Şubesi üyeleri hariç kayıt kabul edilmeyeceğini sizlerle paylaşmak isteriz.  En geç 7 haziran tarihine kadar kayıt formunu doldurarak asli@ucd.org.tr adresine iletmeniz gerekmektedir.Katılımınız onaylandığı taktirde sizlerden katılmama durumunda çekilmek üzere mail order formu ( 500tl )  talep edeceğimizi hatırlatmak isteriz.

Hatay ili dahil olmak üzere tüm şehirlerden katılacak üyelerimiz için kayıt formu doldurulması gerekmektedir.

Katılımınız için şimdiden teşekkürlerimizi sunarız.

Program için tıklayınız

Kayıt Formu için tıklayınız